Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altın fiyatları 80 lira düştü! Bu fiyatlardan altın alınır mı?

Altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Altına yatırım yapılır mı? Çeyrek altın alınır mı? Yatırımcılar altın almaya başladı mı?

Altın fiyatları 80 lira düştü! Bu fiyatlardan altın alınır mı?

Altın fiyatları adeta dip yaptı. Haftanın son iş gününe girilirken altın fiyatlarındaki hafta başında başlayan düşüş, haftanın son iş gününde de devam etti. Gram altın 540 lira seviyesinden 460 liraya kadar gerilerken altındaki ana düşüş 80 liraya kadar çıktı. Hükümetin piyasalara verdiği mesajlar, Merkez Bankası'nın 19 Kasım'daki toplantısı öncesi oluşan faiz algısı döviz kurları ve altındaki düşüşün ana neden olarak sıralandı.

13 KASIM ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları 13 Kasım Cuma günü düşüşüne devam etti. Altının gram fiyatı 462 liraya düşerken, çeyrek altın 764 liraya, cumhuriyet altını 3 bin 114 liraya, 22 ayar bilezik 423 liraya, tam altın 3 bin 54 liraya düştü.

ALTINA TALEP ARTTI!

Altın fiyatlarındaki düşüş fiziki altına talebi artırdı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar Kapalıçarşı ve kuyumculara akın etti.  En çok tercih edilen ürünler ise çeyrek altın ve gram altın oldu. Uzmanlar ise atlındaki dalgalı seyrin süreceğini, altın fiyatların uzun vadede artabileceğini iddia ediyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER