Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altın büyük düşüşte! Uzmanlar ne diyor altın alınır mı, satılır mı ?

Altın fiyatları düşüşte. Çeyrek altın kaç lira oldu? Altın alınır mı, satılır mı? Uzmanlar altın fiyatları için ne diyor?

Altın büyük düşüşte! Uzmanlar ne diyor altın alınır mı, satılır mı ?

Altın fiyatları düşüşünü sürdürüyor. Gram altın geçtiğimiz haftayı tarihi bir rekorla kapatırken yeni haftada büyük bir şok yaşadı. Altın fiyatları 540 liradan 482 liraya gerileyerek 58 liralık bir düşüş gösterdi. Gram altın 11 Kasım çarşamba günü güncel kur olarak 489 liradan işlem görüyor. Öte yandan çeyrek altın ise 809 lira bandında seyrediyor.

11 KASIM ALTIN FİYATLARI

Gram altın 489 lira
Çeyrek altın 809 lira
Cumhuriyet altını 3 bin 297 lira
22 ayar bilezik 448 lira
14 ayar altın 286 lira

PİYASA DİKKATLE İZLİYOR

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş küçük yatırımcıyı tedirgin etti. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar 58 liralık düşüşün ardından panik satışı yaptı. Piyasalar yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın ve yeni Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamalarını dikkatle takip ediyor.

AdvertisementUZMANLAR NE DİYOR?

Gram altında yaşanan düşüşle birlikte paniğe kapılan yatırımcılar yeni hedefleri analiz ediyor. Uzmanlar ise altındaki düşüşün kısa vadeli olduğunu yeni bir yükseliş trendinin başlayacağını iddia ediyor.  Altın fiyatlarının gerilemesi altına yatırım yapacakları heyecanlandırdı. Uzmanlar, düşük seviyede seyreden altın fiyatlarının fırsat olduğunu parçalı bir şekilde altın alımı yapılabileceğini söylüyor. Altın uzmanı İslam Memiş de altındaki düşüşün sınırlı kalacağının 585-597 lira bandına kadar altın fiyatlarının yükseleceğini kendi sosyal medya hesaplarından duyurmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER