Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜŞTE! İŞTE ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları dolar kurundan bulduğu destekle hızlı yükseliş göstererek bir haftada rekor kırmıştı. Alın fiyatları yeni güne sert düşüşle başladı. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte çeyrek altın ve gram altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜŞTE! İŞTE ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları çıktığı gibi hızla geri düşüşe geçti. Dün dolar kuru fiyatının Türk Lirası karşısında değer kaybetmesi ile negatif bir seyir izleyen altının gram fiyatı, dün günü 244,1 liradan tamamladı. Altın fiyatları bugüne düşüşle başlamasının ardından 234,5 lira seviyesinden işlem görüyor.

Uzmanlar, dolar endeksinin 96,7 seviyesinin üzerine çıkmasının ardından ons altın fiyatlarındaki baskıyı artırdığını belirttiler. ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşları başta olmak üzere Amerika´dan gelecek haber akışının ons altının fiyatı üzerinde etkili olacağını belirten uzmanlar, teknik açıdan altının ons fiyatının 1.186 doların destek, 1.194 doların direnç konumunda olduğunu söylediler.

Altın fiyatları yurt içi dolar kuru fiyatının TL karşısında değer kaybetmesinin sert düşüşlere neden olduğunu ifade eden uzmanlar, gram altın fiyatının dolara bağlı olarak dalgalı seyrini sürdüreceğini öngördüklerini kaydettiler ve gram altın fiyatının 190-290 lira bant aralığını takip edeceğini ifade ettiler.

 

ALTIN FİYATLARI 235 LİRA ALTINDA

Gram altın fiyatında yaşanan düşüş eğilimi bugün de devam etti. Yeni güne yüzde 4 oranında değer kaybı ile başlayan altının gram fiyatı 234,5 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı´da çeyrek altın ve cumhuriyet altın fiyatları ise şu şekilde:

Çeyrek altın fiyatı 370 liradan alınırken 380 liraya satılıyor. Cumhuriyet altın fiyatı 1,562 liradan alınırken 1,592 liraya satılarak işlem görüyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER