Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Allah Akıl Fikir Versin!

AK Parti´nin İBB seçimindeki kaybını doğru değerlendiremeyen Yeni Şafak, hala akıl ve mantık dışı yönde yürüyen FETÖ avcılığı üzerinden gündem saptırıp, sansasyonel asparagas habercilik anlayışına dayanarak Tarım Bakanlığı´nı suçluyor. Kaynak: Allah Akıl

Allah Akıl Fikir Versin!

Özellikle genel yayın yönetmenlerinin akıl mantık sınırlarını zorlayan komplo teorileri üzerinden yapılan yayınlarının insanlarda uyandırdığı olumsuz etkiyi görmeyen Yeni Şafak´ın bu haberi de yine şaşkınlıkla karşılandı.

Gazete "FETÖ´cüler Tarım Bakanlığı´nda cirit atıyor" başlığı ile yayınladığı haberinde bakanlığın Ankara´da ?FETÖ´nün kalesi´ olarak adlandırıldığını iddia etti ve bu ?iddia? üzerine ?gerçek haber?ini bina etti! Bakanlığın Ankara´daki lojmanlarında yaşayanların Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP´ye oy vermelerinin FETÖ ile ilişkilendirildiği haberde "31 Mart seçimlerini patates ve soğanla sabote ettiler" ifadeleri kullanıldı.

31 Mart seçimlerinin en önemli gündem maddesi olan patates ve soğan fiyatlarının yüksekliğinde bürokratların payının olduğunu iddia eden Yenişafak gazetesi´nin gerçekmiş gibi sunduğu ?haber?inde ileri sürdüğü gerekçeler de yine farazi? Gazeteye göre ?Tarım Bakanlığında FETÖ´cülerin Cirit Atması?nın kanıtı 15 Temmuz´un ardından bakanlıktan ihraç edilen kişilerin sayısının azlığı (?) ve patates-soğan fiyatlarının yükselmesinin arkasında Tarım Bakanlığı bürokratlarının payının olduğu iddiası?

 



Anahtar Kelimeler: Allah Akıl Fikir Versin

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER