Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet´in Adayları Görücüye Çıkıyor; Alıştırıldığınız Bütün Ceketleri Unutun

TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINDAN KATILIM OLACAK

Saadet´in Adayları Görücüye Çıkıyor; Alıştırıldığınız Bütün Ceketleri Unutun

Saadet Partisi, il ve ilçe belediye başkan adaylarını bugün ATO Congresium´da büyük bir şölenle görücüye çıkarıyor! Saadet Partisi, belediye başkan adaylarını ?Aday Tanıtımı ve Kampanya Lansmanı´ ile bugün saat 10.30´da ATO Congresium´da kamuoyuna tanıtacak. Ses getirecek bir kampanya ile 31 Mart Yerel Seçimleri´nin de startının verileceği programda seçim beyannamesi, seçim müziği ve seçim sloganı da duyurulacak. Türkiye´nin dört bir tarafından teşkilat mensuplarının akın edeceği programda, adeta gövde gösterisi yapılacak.

YEREL SEÇİMİN ZAFER FİŞEĞİ ATILACAK

Yerel Seçimlere en hazır teşkilata sahip Saadet Partisi, AtoCongresium´u tıklım tıklım doldurarak, bir nevi seçimlerin zafer fişeğini de atacak! Bugün saat 10.30´da gerçekleştirilecek programda merak edilen ?ceket´ objesinin yer aldığı kampanyanın da detayları açıklanacak. Öte yandan seçim beyannamesi, seçim müziği ve seçim sloganı da kamuoyuyla paylaşılacak.

 

 

 

TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINDAN KATILIM OLACAK

Ses getirecek bir kampanya ile 31 Mart Yerel Seçimleri´nin de startının verileceği programda seçim beyannamesi, seçim müziği ve seçim sloganı da duyurulacak. Türkiye´nin dört bir tarafından teşkilat mensuplarının akın edeceği programda, adeta gövde gösterisi yapılacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER