Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ali Babacan tepki çeken 23 Nisan mesajını yeniledi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medyada paylaştığı 23 Nisan mesajı tepki çekince yeni bir mesaj daha paylaştı.

Ali Babacan tepki çeken 23 Nisan mesajını yeniledi

23 Nisan mesajında Atatürk’e yer vermediği için eleştirilen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, tepkiler üzerine bir mesaj daha yayımladı. Ali Babacan’ın TBMM’nin açılışının 100. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı ilk mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anmaması takipçilerinin tepkisine yol açtı.

.

Babacan, bu mesajda 100. yıl kutlamasını kendi partisinin kuruluşuna bağladı. Paylaşımının altına yorum yapan kullanıcılarsa, Babacan’ı Atatürk’ü anmamasından dolayı eleştirdi.

.

Babacan, gelen tepkiler üzerine yeni bir mesaj daha yayımlayarak Atatürk’ü andı. Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocuklarına hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Çocuklarımızla buluşup hayallerini dinlediğimiz programın geniş halini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.”

Ali Babacan@alibabacan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dünya çocuklarına hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum.

Çocuklarımızla buluşup hayallerini dinlediğimiz programın geniş halini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER