Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ali İhsan Yavuz´dan Fatih Portakal´a Tepki: Böyle Bir Cümlem Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, gazeteci Fatih Portakal´a "Bana atfedilen ´Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik´ şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" diyerek tepki gösterdi.

Ali İhsan Yavuz´dan Fatih Portakal´a Tepki: Böyle Bir Cümlem Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YavuzFatih Portakal ve CHP´li yöneticilere tepki gösterdi. Yavuz, "´Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik´ şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" ifadelerini kullandı.

AK Partili Ali İhsan Yavuzİstanbul seçimlerine yönelik itirazlar hakkında yaptığı bir konuşmanın gazeteci Fatih Portakal ve CHP´li isimler tarafından çarpıtıldığını savundu.

"DİLLERİNE DOLADILAR"

Twitter´dan Fatih Portakal ve CHP´li yöneticileri etiketliyerek açıklamalarda bulunan Yavuz, "Değerli Fatih Portakal ve CHP´li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen ´Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik´ şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" diyerek videoyu da yayınladı.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER