Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Albayrak´tan kabine değişikliği açıklaması: Görevden alınacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kabine değişikliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında "Bu konuyu Cumhurbaşkanı´na sormak gerekir." dedi.

Albayrak´tan kabine değişikliği açıklaması: Görevden alınacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bakanlık binasında haber ajansları, gazete ve televizyonların ekonomi haber müdürleriyle bir araya geldi. Albayrak, ekonomide son 1 yıldaki gelişmeleri değerlendirirken kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

23 Haziran İstanbul seçimleri sonrası kulislerde konuşulan kabine değişikliğiyle ilgili sorulan soruya Albayrak, "Kabinenin üyelerinden biriyim. Dolayısıyla bu soruyu bana değil kabineyi kuran iradeye, yani Cumhurbaşkanı´na sormak lazım." diye cevapladı.

ALBAYRAK´IN GÖREVİ DEĞİŞECEK!

Millî Gazete´den Muhammed Vefa´nın geçtiğimiz günlerde yaptığı haberinde kabinede ekonomi konusunda çalışmaların yapıldığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın Dışişleri Bakanlığı´na kaydırılacağı belirtilmişti.

Haberde ekonomi yönetimi için AKP´li kurmayların yurt dışında bulunan bir ekonomist ile görüştüğü ancak şu ana kadar herhangi bir ilerlemenin kat edilmediği ifade ediliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER