Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A: WASHİNTON'A MİLLETİN BEKASI İÇİN Mİ ŞAHSİ BEKAN İÇİN Mİ GİTTİN?

AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu. “Türk milleti ezelden beri onurunu çiğnetmeyen bir millettir.” diyen Akşener, şunları söyledi:

“Esir düşmektense ölmeyi yeğleyen bir milletin bundan daha büyük bir hazinesi olabilir mi? Milli olabilmek için yüreğin millet için atması gerekir. Milleti unutan, milletin onurunu da olur. Bu aziz milletin cumhurbaşkanı gider, dünyanın öbür ucunda 3-5 senatöre ifade verir. İstediği ve hakkı olan hiçbir şeyi alamadığı halde bir FETÖ’cüyü serbest bırakır. Başını öne eğip geri döner.

Sayın Erdoğan, bu millet sana git ve gereğini yap dedi. Git ve milli güvenliğimizin ihtiyaçlarını al ve gel dedi. Sen git, yine boynumuzu büktün. Atsız’ın dizeleri hislerimize tercüman oluyor. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bin cihana değişmem bu öksüz Türklüğümü.

Sayın Erdoğan F-35 ve S-400 krizlerini aşmaya gitti. Aşabildi mi? Hayır. Suriye’de verilen sözlerin tutulması için gitti. Tatmin edici bir şey alabildi mi? Hayır alamadı. Sayın Erdoğan neden bu kadar mutlu döndü? Washington’a milletin bekası için mi şahsi bekan için mi gittin kardeşim? Hiçbir şey alamamışken, milletin hakkını savunamamışken neden bu kadar mutlusun?

AKP kadrolarının cüretine bakın, AKP’li bir belediye başkanı Trabzonlu bir kardeşimize ‘Sizi biz Müslüman yaptık’ dedi. Nedir bu Trabzon ile alıp veremediğiniz? 31 Mart’a giderken Ekrem İmamoğlu’na Pontus benzetmesi yapmaktan utanmadınız. Sultan Süleyman’ın doğduğu topraklardan bahsediyorsun. Haddini bil cahil adam. Tarihine ve milletine yabancılaşmış bir kadrodan millete fayda gelmez.

Giresun’da Eynesil’de aramızdan koparılan Rabia Naz yavrumuzu biliyorsunuz. Türkiye adalet arıyor. Rabia Naz’ın anası, babası adalet arıyor. Kızının bir kazaya mı, yoksa bir cinayete mi kurban gittiğini bilmek istiyor. Ama adalet arayanlar her seferinde azar işitiyor, tanıklar ifade değiştiriyor. Adalet, olaydan 1,5 yıl sonra doku örneği istiyor. Bir baba, bir anne adalet geciktikçe, adalet yolunu şaşırdıkça isyan ediyor. Duyan var mı? Yok. Evladını kaybetmiş bir babanın, önce vicdanımızda dokunulmazlığı olacak. Analar konuşacak, babalar konuşacak, siz de başınızı öne eğip dinleyeceksiniz. 1,5 yıl geçmiş, halen bir arpa boyu yol alınamamış. İddialar yenilir yutulur değil ama sorular hala cevapsız. Rant ihalesi olsa, meseleyi iki günde çözerler ama Rabia Naz’ın babası adalet istedi mi vermezler.”

Akşener, iktidara geldiklerinde adeletin gecikmeyeceğini, kimsenin mazlumun hakkını gasbetmeyeceğini, hiçbir bakanın milleti tehdit etmeyeceğini ve milletin hazinesini müteahhitlere peşkeş çekmeyeceklerini iddia etti. Meral Akşener, 3600 ek gösterge bekleyenlerin, emeklilikte yaşa takılanların ve iş arayanların sorunlarının İYİ Parti iktidarında çözüleceğini savundu.

Gümüşhane’deki Dipsiz Göl’de define aranması ve gölün toprakla doldurulmasına da tepki gösteren Akşener, iktidarın geçmişle kavgalı olduğunu öne sürdü. Akşener, “İktidarın ve küçük ortağının bastıkları yerde ot bitmiyor. ‘Maşallah’ dedikleri üç gün yaşamıyor. Baksanıza, 12 bin yıllık gölü kuruttular. O göl kaç medeniyet gördü, bunlardan sonraki kuşaklar ancak fotoğraflarını görebilecek.11 Kasım günü şov yapıp ‘Milyon ağaç diktik’ dediler, aynı gün para bulmak için insanlık tarihinin güzelim mirasını kuruttular. Samimiyetleri, fıtratları karakterleri bu.” şeklinde konuştu.

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER