Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Akşener´den Erdoğan´a: Yıldırım´ı aday gösterin destekleyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a seslenerek "Binali Yıldırım´ı Meclis Başkanlığı´na aday gösterin. Biz İYİ Parti olarak destekleyeceğiz" dedi.

Akşener´den Erdoğan´a: Yıldırım´ı aday gösterin destekleyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. İkili, görüşme sonrası ortak bir basın toplantısı düzenledi. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a seslenerek "Hemen Mustafa Şentop´u istifa ettirin, Binali Yıldırım´ı Meclis Başkanlığı´na aday gösterin. Biz İYİ Parti olarak destekleyeceğiz" dedi.

Ayrıca Akşener yaptığı açıklamasında Binali Yıldırım´a sesleniyorum diyerek "siz bu ülkede Meclis başkanlığı yaptınız ve aday oldunuz. Tarih sizi böyle yazmasın. Bu partinizin içinizdeki beceriksiz tavrın önüne geçin. Biz sizi mutedil bir devlet adamı olarak biliriz." ifadelerini kullandı.

Akşener´in yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bir başka konu şudur; milletimize iletmek isterim, 31 Mart Akşamı Erdoğan´ın yaptığı konuşma sağduyulu bir konuşmaydı. Aradan geçen zaman içerisinde ne oldu, kim veya kimler kulağına fısıldadı da bu duruma geldik. O muktedir konuşmanın üzerinden bugüne Erdoğan´ın kulağına kimler neyi fısıldadı da bu noktaya gelinmiştir?

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER