Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKŞENER´DEN ERDOĞAN´A ÇOK AĞIR SÖZLER!

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a çok sert eleştiride bulundu. Meral Akşener; "Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın maaşının arttırılmasına değinen Akşener, ?Görüyoruz ki Sayın Erdoğan´da geçim sıkıntısı çekiyor. Bunu maaşına yaptığı yüzde 26 z

AKŞENER´DEN ERDOĞAN´A ÇOK AĞIR SÖZLER!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM´de gerçekleştirilen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milletvekillerine hitap eden Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın maaşının arttırılmasına değinen Akşener, ?Görüyoruz ki Sayın Erdoğan´da geçim sıkıntısı çekiyor. Bunu maaşına yaptığı yüzde 26 zamdan görüyoruz. Maaşı 74 bin TL´ye çıkıyor? ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan´a seslenen Akşener, ?Kendi maaşına yaptığın zam kadar emekliye, çalışana da zam yapmazsan aldığın her kuruş haram, zehir, zıkkım olsun? dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in konuya dair sözleri şu şekilde:

"Görüyoruz ki Sayın Erdoğan da geçim sıkıntısı çekiyor. Bunu maaşına yaptığı yüzde 26 zamdan görüyoruz. Maaşı 74 bin TL´ye çıkıyor. Hem de devletin güya tasarruf yaptığı bir zamanda. Uçağa, Saray´a, kendi maaşına zam yapmaya para buluyorsunuz. O halde buyrun milletimize de bulun. Kendi maaşına yaptığın zam kadar emekliye, çalışana da zam yapmazsan aldığın her kuruş haram, zehir, zıkkım olsun. Sanma ki unutacağız, bu işin peşini bırakacağız. Hatırlatmaya devam edeceğiz. Bakalım milletin adamı mısın, yoksa kendine mi Müslümansın?"



Anahtar Kelimeler: AKŞENER ERDOĞAN AĞIR SÖZLER

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER