Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Akşener: Yeni partiler benden 20 milletvekili isteseler veririm

Akşener, TV 100'de çıktığı programda, “Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse verir misiniz?” sorusuna "Yeni partiler benden 20 milletvekili isteseler veririm' diye cevapları.

Akşener: Yeni partiler benden 20 milletvekili isteseler veririm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TV 100’de katıldığı programda gündemi değerlendirdi. “Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse verir misiniz?” sorusuna cevap veren Akşener, şunları söyledi:

“Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim. Çünkü çok zorlandık. Kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. Pek çok insan size bel bağlamış ki bize büyük de bir haksızlık yapıldı. Bizim teşkilatlarımız, kongremiz, her şeyimiz tamamdı. Nitekim o 15 milletvekili bize dahil olduktan sonra YSK kararında bütün bunlar olduğu için ve de grubu da olduğu için seçime girebilir dendi. Ama öncesinde denilen ise şu yetmiyor, bu yetmiyor vesaire. Canımız çok yandı. Sonuç olarak yani ben bunu sayın Kılıçdaroğlu’ndan gidip nasıl istediysem benden de Sayın Babacan veya Davutoğlu herhangi bir talepte bulunulduğu zaman elbette arkadaşlarımla da konuşarak evet derim.

Siyasi tarih ya da siyaset biliminde bizim partinin kuruluş aşamasını gerçekten incelettireceksiniz. Çünkü inanılmaz bir hikaye. İş adamlarında bir kuruş para ben talep etmedim. İstemekle ilgili sorunum yoktu. Ama telefonlardan bile korktuğu için herkes biz kendi iş bünyemizde yani 10 bin lira 25 bin lira 100 bin lira gibi rakamlarla çok insandan bağışlar yoluyla çözdük. Partiye kiralık yer bulamadık. Daha ilgincini söyleyeyim polis evinde kalırdım. Eski İçişleri Bakanı olarak polis evinden atıldım.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz