Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Akşener: “Bir şımarıklık çöktü ama siyasilere değil. Genellikle CHP’yi destekleyen ve onu tanzim etmeye çalışan insanlarda…”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’deki programda şu ifadeleri kullandı; Sağcılar bulunsun, iktidarı kazandırsın ama tamamını CHP tanzim etsin. Bu pek çok insanı etkiledi”

Akşener: “Bir şımarıklık çöktü ama siyasilere değil. Genellikle CHP’yi destekleyen ve onu tanzim etmeye çalışan insanlarda…”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Halk TV canlı yayınına katılarak İsmail Küçükkaya’nın sorularını cevapladı.

Akşener, “AK Parti’den İYİ Parti’ye başka geçişler olacak mı?” sorusuna “Bakcez duruma, olma mı?” diye cevap verdi.

Akşener, “Bir şımarıklık çöktü, siyasilerde değil ama genellikle CHP’yi destekleyen ve onu tanzim etmeye çalışan insanlarda. İpin ucunu kaçırdılar. Sağcılar bulunsun, iktidarı kazandırsın ama tamamını CHP tanzim etsin. Bu pek çok insanı etkiledi. Mesela bir arkadaş öyle bir ipin ucunu kaçırdı ki, bizim il ve ilçe binalarımızın kiralarını CHP’nin ödediğini iddia etti” ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya’nın “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı için gelen davetle ilgili biz muhalif gazeteciler sizce ne yapalım?” sorusuna ise Akşener, “Bence gidin. Gidin ve gazeteciliğinizi yapın” cevabını verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER