Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKP'LİLER ABDURRAHMAN DİLİPAK’I GEZCİ İLAN ETTİ!

Abdurrahman Dilipak'ın da desteklediği İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen aşı karşıtı miting AKP'li ve AKP'ye yakınlığı ile bilinen isimler tarafından yoğun bir tepki ile karşılandı.

AKP

İstanbul Maltepe'de "Büyük Uyanış" adı altında ve salgın tedbirlerinin yok sayarak miting düzenleyen aşı karşıtlarına AKP'den farkı tepkiler geldi.

İstanbul Maltepe'de "Küresel çetelere karşı ses" sloganını kullanan aşı karşıtlarının "Büyük Uyanış" adlı mitingine karşı AKP'li isimlerin tepkisi de yapılanın "küreselci odaklarla birlikte hareket etmek" olduğu yönünde oldu.

 

"200 YILLIK HİKAYE"

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, aşının "komplo" olduğunu öne sürenlere yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Volkswagen’a, Renault’ya biniyorsun, yüksek teknoloji aletlerle ameliyatı oluyorsun, hatta başın ağrıyınca Aspirini alıyorsun, cebinden Zoom’a giriyorsun..

İş salgınla devletin mücadelesine gelince mi “komploya” dönüşüyor?

Dine, imana, hadise, ayete bağlıyorsun!?

200 yıllık hikaye!"

AŞI BAHANE!

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci ise Maltepe'deki mitingin konuşmacısı olan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın mitinge çağrı için sosyal medya hesabındaki paylaşımında kullandığı "HerYerMaltepeHerYerDireniş" sloganına işaret edip konuyu Gezi Direnişi'yle ilişkilendirdi.

"Slogan 2013 Gezi'ye ait" diyen Birinci paylaşımında, "Bu sefer muhafazakar versiyonu deniyorlar. Ağaç bahane, aşı bahane, PCR bahane..." ifadelerini kullandı.

 

"OYUNA DİKKAT EDİN"

AKP'li Birinci, söz konusu mitingle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımında ise, elinde "Benim bedenim benim kararım" yazılı bir dövizi elinde tutan kadına yönelik "Bacım... Sana kim tutuşturdu o pankartı? Oyuna dikkat edin. Küreselcilerin maksadına, jargonuna, tarzlarına dikkat edin. Pankartlar aynı, tutturulanlar farklı. Mümin bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Uyarı vazifemizi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"KÜRESELCİ KARARGAHLAR"

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül de konuyla ilgili "muhafakazar muhalefet" ve "küreselci karargahlar" iddiasında bulunarak "Aşı karşıtlığı haktır. Ama burada bir siyasi muhalefet örgütleniyor.  Yeni tür muhafazakar muhalefet deneniyor. Erdoğan karşıtı bir cephe daha açılıyor. “Muhafazakar vesayetçi”lere dikkat! Dağıtılan rollere dikkat! Hayatı küreselci karargahlarında geçmiş adamlara dikkat!" paylaşımı yaptı.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 'LİLER ABDURRAHMAN DİLİPAK’ GEZCİ !

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER