Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKP'li Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a 'kötü adam'lı tepki

AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, AKP'li Bülent Arınç'ın damadı hakkında açıklama yapan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ile ilgili kamuoyu duyurusuna tepki gösterdi

AKP

AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi.

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'ın FETÖ'den yargılandığı dava üzerinden Başsavcı Kocaman'ı eleştirmesine tepki gösteren Tayyar, Arınç'a hitaben "Kötü niyetli adam" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Başsavcı Kocaman'ın Arınç tarafından tehdit edildiğini vurgulayan Tayyar, Arınç'ın Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e de üstü kapalı talimat verdiği iddiasında bulundu.

Arınç'ı sert dille eleştirdiği açıklamasıyla dikkat çeken AKP'li Tayyar, şu ifadeleri kullandı:

"Bak sen!
Kötü niyetli adam, TBMM antetli açıklamasında, başsavcıya gözdağı vermekle kalmamış, Adalet Bakanı ve HSK’yı da talimatlandırmış!
Birgün dahi pişmanlık duymamış, hem cübbesiyle hem YİK güvencesiyle FETÖ’yü savunmuş bu adama pabuç bırakırsanız yazıklar olsun."

Şamil Tayyar@samiltayyar27

Bak sen!

Kötü niyetli adam, TBMM antetli açıklamasında, başsavcıya gözdağı vermekle kalmamış, Adalet Bakanı ve HSK’yı da talimatlandırmış!

Birgün dahi pişmanlık duymamış, hem cübbesiyle hem YİK güvencesiyle FETÖ’yü savunmuş bu adama pabuç bırakırsanız yazıklar olsun.

Resmi Twitter'da görüntüle

3.287

21:42 - 31 Ara 2019

 



Anahtar Kelimeler: ' Şamil Tayyar' Bülent Arınç' ' ' tepki

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER