Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"AKİF´İ ANLAMAK" KİTABININ YAZARI YUSUF TOSUN ADIYAMAN´DA GENÇLERLE BULUŞTU!

Yazarımız Yusuf Tosun Adıyaman´da gençlerle buluştu ve Akif üzerine konferans düzenledi. Mehmet Akif Ersoy üzerine "AKİFÇE VE AKİF´İ ANLAMAK" kitapları bulunan Tosun, gençlere Akif´in ruhundan aşılamak için çalışıyor.

Mehmet Akif´in şiirinin, edebiyat anlayışının yanısıra kişiliğinin, ahlakının, şahsiyetinin, söze sadakatinin, dik duruşunun, vefasının, tevazusunun, çalışkanlığının... velhasıl bir bütün olarak Akif´in tanınması, tanımlanması ve de anlaşılması önemli bir husustur.
 
Bu yönüyle Akif´i hem yeni kuşaklara taşımak hem de onun yasadıkları üzerinden bir gelecek tasavvuru ve yol haritası oluşturmak için ?Akif´i Anlamak´ ve de yakından tanımak gerekir. Çünkü Akif´in dünyası, içinde zengin tecrübeler barındırıyor. Öyle ki; hem geçmişi aydınlatan hem de geleceğe ışık tutan ibret dolu anekdotlar var Akif´in dünyasında. Bu anekdot ve tecrübelerden mutlaka günümüz koşullarında istifade etmemiz gerekiyor ki aynı hatalar bugün de tekerrür etmesin.
?Tarihi ?tekerrür´ diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?´

 

Yusuf Tosun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı not;

"Adıyaman´daki liseli gençlerle İstiklal Marşı ve Akif´i konuştuk. Asımın nesli ilk günkü ruhla yeniden dimdik ayakta!... Hamdolsun!... Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi düzenledi."

/resimler/2018-3/16/1146250243912.jpg

 

/resimler/2018-3/16/1146363056607.jpg

/resimler/2018-3/16/1146500713112.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER