Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKDAĞ´DAN ALMANYA´YA KAMPANYA YASAĞI TEPKİSİ

Başbakan Yardımcısı Akdağ, "Almanya´da yaklaşık 3 milyon Türk yaşıyor. Bu insanların, seçim kampanyasında tüm Türk partilerin siyasetçileri tarafından hedefleri ve düşünceleri hakkında bilgilendirilmeleri demokratik haktır." dedi.

AKDAĞ´DAN ALMANYA´YA KAMPANYA YASAĞI TEPKİSİ

 Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, seçim kampanyası sürecinde Almanya´da yaşayan Türklerin siyasetçiler tarafından bilgilendirilmelerinin demokratik bir hak olduğunu belirtti.

Akdağ, Welt gazetesine verdiği demeçte, Türkiye´deki seçimlerle ilgili Almanya´da yıllarca seçim kampanyası yapılmasına rağmen şimdi durumun değiştirilmesini Türk hükümetinin anlayamadığını ifade etti.

Türk siyasetçilerinin, Almanya´da etkinliklere katılarak vatandaşları partilerin hedeflerine ilişkin bilgilendirme görevi olduğuna işaret eden Akdağ, şunları kaydetti:

"Almanya´da yaklaşık 3 milyon Türk yaşıyor. Bu insanların, seçim kampanyasında tüm Türk partilerin siyasetçileri tarafından hedefleri ve düşünceleri hakkında bilgilendirilmeleri demokratik haktır. Alman hükümetinin bu demokratik hakkı ihlal etmemesi ve Türk siyasetçilerin Almanya´da seçim kampanyasında konuşmasına izin vermesi önemli."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER