Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partililer, Kaftancıoğlu kararında muhalefete çalışan bir ‘el’in devrede olduğuna inanıyormuş

Abdülkadir Selvi,”Kaftancıoğlu’nun tweet’lerinin içeriğine karşıyım. Bu konuyu hem yayınlarda hem yazılarımda sert bir şekilde eleştirdim. Ama geçmişten arkeolojik kazılar yapılarak suç delilleri aranmasını da doğru bulmuyorum. “

AK Partililer, Kaftancıoğlu kararında muhalefete çalışan bir ‘el’in devrede olduğuna inanıyormuş

Abdülkadir Selvi’nin bugünkü (16 Mayıs) yazısının Kaftancıoğlu kararına dair bölümü şöyle:

Rize-Artvin havaalanının açılışı nedeniyle AK Partililerle yoğun bir 24 saat geçirdim. İtiraf edeyim Canan Kaftancıoğlu kararı hakkında bu kadar farklı değerlendirmeler yapılmasını beklemiyordum.

1- Ekrem İmamoğlu tartışmasının muhalefeti karıştırdığı bir sırada Canan Kaftancıoğlu kararı, bir anda gündemi değiştirdi.

2- Zamanlama çok önemliydi. Tam da muhalefetin birbirine düştüğü bir sırada Canan Kaftancıoğlu kararı muhalefete cansuyu gibi oldu. Yapıştırıcı bir görev yaptı.

3- Muhalefet ne zaman karışsa bir el devreye giriyor ve 6’lı masayı bir arada tutuyor.

4- Canan Kaftancıoğlu hakkında PKK terör örgütünün propagandası ile halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekte iddiasıyla verilen ceza bozuldu. Oysa asıl PKK propagandası yapmaktan, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten ceza verilmeliydi.

5- Cumhurbaşkanına hakaretten verilen cezanın onanmasıyla birlikte adrese teslim bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan hedef gösterildi.

Komploya inanma ama komplosuz da kalma.

Öz fikrim

Kaftancıoğlu’nun ceza almasına neden olan tweet’leri, İstanbul il başkanlığı yarışı sırasında CHP’liler tarafından ortaya çıkarılmıştı. Kaftancıoğlu’nun tweet’lerinin içeriğine karşıyım. Bu konuyu hem yayınlarda hem yazılarımda sert bir şekilde eleştirdim. Ama geçmişten arkeolojik kazılar yapılarak suç delilleri aranmasını da doğru bulmuyorum. Siyasi mücadelenin sonucu siyasi olmalı diyorum, hapis cezası ve siyaset yasağını onaylamıyorum



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER