Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili vekillerden, kendisini hedef alan AK Parti destekçisi ‘trol’ için Şentop’a tavsiye: “Sahibiyle görüşün…”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti içindeki bir hizip adına hareket ettiği iddia edilen sosyal medya ‘trolü’ için açıklamalarda bulundu:

AK Partili vekillerden, kendisini hedef alan AK Parti destekçisi ‘trol’ için Şentop’a tavsiye: “Sahibiyle görüşün…”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti destekçisi sosyal medya ‘trollerinin’ önde gelenlerinden ‘Cumhur Frankfurt’la Twitter’daki dünkü (19 Nisan) atışması hakkında bugün gazetecilere açıklamalarda bulundu.

‘Cumhur Frankfurt’un kendisini hedef alan paylaşımı sonrası başka vekillerin kendisine “sahibi ile görüş” dediğini belirten Şentop şunları söyledi:

“Uzun zamandır kayıt dışı siyasetle mücadele ediyoruz. Bununla hep mücadele ettik bugüne kadar. Ankara küçük yer. Kimin kiminle olduğunu, kimin adamı olduğunu, kimin sahibi olduğunu herkes biliyor.

“Akşam sosyal medya paylaşımı olunca vekil arkadaşlar, ‘sahibi ile görüş’ dediler. Ben onu doğru bulmam. Düz siyaset yaparım. Siyasette numara, hile gibi şeyler bana çok uzaktır. Sosyal medyadaki tartışmayı kapattım, ama bu konuyu kapatmam. Herkes siyaset yapacak olursa bunu usulüyle yapmalı.”

‘Cumhur Frankfurt’ adlı Twitter hesabını kullanan kişinin AK Parti içinde bir hizip adına hareket ettiği iddia ediliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER