Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"AK Partili vekiller 'Bu hikaye bitti' diyor"

AK Partili vekillerle görüştüklerini açıklayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, AK Parti milletvekillerinin de gidişattan rahatsız olduğunu belirterek "Bu hikaye bitti' diyorlar" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Kanal 42'de katıldığı Sümen Altı programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Üstün, AK Parti milletvekillerinin de gidişattan rahatsız olduğunu söyledi.

"BİTTİ BU HİKAYE"

Üstün’ün konuşmasının ilgili bölümü şöyle;

"Birçok tanıdığınız milletvekili arkadaşımız var. Birebir konuştuğumuz zaman bizden hiç farklı düşünmüyorlar. Aynı şeyleri düşünüyorlar. Benim tanıdığım, sohbet ettiklerimizin yüzde 99’udur. Bunlar, ‘Bitti bu hikaye. Maalesef Doğu Perinçek’in eline düştü. Rota onun, bunun eline geçti. Keşke böyle olmasaydı’ diyorlar. Artık daha toparlama şansının olmadığını, o işlerin bittiğini söylüyorlar. Bunu vekiller de söylüyor, eski vekil arkadaşlarımız da, teşkilattaki arkadaşlarımız da söylüyor. İnsanların görüşü ile gayriresmi görüşleri oluştu. Twitter’da paylaşırken, her şey yolunda diyor, birebir konuşurken bu işin geri dönüş şansının olmadığı söyleniyor."



Anahtar Kelimeler: " Partili vekiller ' hikaye bitti' diyor"

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER