Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ak Parti'li vekilden DEVA Parti'li Mustafa Yeneroğlu'na destek mesajı

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, polisin parmak sallayarak üzerine yürüdüğü DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na destek verdi.

Ak Parti

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, polisin parmak sallayarak üzerine yürüdüğü DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na destek verdi.

AK Parti'den ayrılarak DEVA Partisi'ne katılan Mustafa Yeneroğlu dün Ankara'da Somalili Mohamed Isse Abdullahı’nın dükkanının tabela açılışına katıldı. Açılışa polis müdahale etmesi üzerine Yeneroğlu ile polis arasında tartışma yaşandı.

Polis amirinin parmak sallayarak Yenreoğlu ile tartışmasına tepkiler sürerken AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da eski mesai arkadaşına destek verdi.

Atalay, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Dün İstanbul’da bir milletvekilinin polise tokat atması gibi, bugün Ankara’da bir polisin milletvekiline parmak sallayarak üzerine yürümesi de asla kabul edilebilir değildir. Adaletin erdemi size değil başkasına yapılan haksızlığa karşı çıkmada tecelli bulur" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER