Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili vekil 'Cübbeli Ahmet’i Ali Erbaş’a şikayet etti

AK Partili Şamil Ayrım, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü 'milli birlik ve beraberliğe zarar verecek açıklamaları' nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı'na şikayet etti.

AK Partili vekil

Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü, Ali Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a şikayet etti.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Şamil Ayrım, Ali Erbaş'a gönderdiği yazısında Ünlü'ye yönelik şikayetinin gerekçesini, "Milli birlik ve beraberliğimize zarar verecek ifadeler kullanması" olarak gösterdi. 

Ayrım açıklamasında, Ünlü'nün "Siyonist’le çarpışmayıp sâdece Müslümanlarla savaşan ve onların vatanlarını işgal eden İran’la dost olmasının Ehl-i Sünnet’e ve devletimize ne büyük hainlik anlamına geldiğini idrak etmiştir" sözlerine tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a seslenen AK Partili vekil, "Bu talihsiz açıklamalardan dolayı Diyanet İşleri Başkanlığınızın hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur" ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER