Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili Ömer Çelik: CHP'nin vizyon belgesi bir Zihni Sinir projesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu açıkladığı yeni vizyon belgesine ilişkin "Gerçekten bir Zihni Sinir projesiyle karşı karşıya kaldık" dedi.

AK Partili Ömer Çelik: CHP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te AK Partili vekillere yönelik “Ben nasıl seçtiğinizi de çok iyi biliyorum, sizin nasıl milletvekili seçildiğinizi de çok iyi biliyorum” sözlerine tepki gösterdi.

Çelik, "Tam bir basiretsizlik ve haddini aşmaktır. Siyasetten haberi olmadığını gösteren ifadeler kullandı. Vekillerimiz milletin oyunu aldı ve milletvekili oldu" şeklinde konuştu.

Çelik, CHP liderinin hafta sonu açıkladığı yeni vizyon belgesine ilişkin, "Gerçekten bir Zihni Sinir projesiyle karşı karşıya kaldık. Siyasi olarak buradan ne çıkar diye baktığımızda siyaset üstü kadrolarla Türkiye'yi yöneteceğini söylüyor. Bu geçmişte Türkiye'nin başına büyük belalar açmış vesayetin kodlarından bir tanesidir.

Öyle ki Türkiye'nin problemlerine çare olabilecek tablo çıkmadı. Türkiye'de memleketin sahibi vatandaştır. Milli irade ne derse o olur. Getirdikleri model tamamen siyaset dışı ve hiçbir yere gidemiyor. Şampiyonlar ligi diyor. Karşımızda bir lig yok" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Altılı Masa'nın anayasa teklifine ilişkin de, "Bu Türkiye'nin önüne konulmuş bir vizyonsuzluktur. Kafalarındaki şey ise işlevsiz bir cumhurbaşkanı. Hem halk seçecek hem de herhangi bir işlevi olmayacak. Böyle bir şey olabilir mi? Cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiği bir sistemde hiçbir cumhurbaşkanı tarafsız kalamaz. İki tane seçilmişin olduğu bir sistemde devlet mekanizmasını ikiye bölersiniz. Siyaseti rasyonel alandan metafizik alana taşımışlar" dedi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER