Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ak Partili Çamlıdere Belediye Başkanından Bakan Ziya Selçuk'a Tepki!

Ak Partili Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, torpil iddiaları hakkında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yüklendi.

Ak Partili Çamlıdere Belediye Başkanından Bakan Ziya Selçuk

Ak Partili Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, torpil iddiaları hakkında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yüklendi.

Ankara'nın Çamlıdere ilçesindeki öğretmen atamaları hakkında şikayetçi olan Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Çamlıdere’ye atandıktan bir gün sonra Mamak’a tayinini aldıran bir öğretmenin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kardeşi Hamdi Selçuk tarafından desteklendiğini iddia etti.

Belediye Başkanı Hazım Caner Can, torpilin devlette kabul edilemeyeceğini ancak eğitim öğretim noktasında  hiçbir şekilde kabulünün mümkün olmadığını vurguladıktan sonra iddiasını dile getirerek, “bakanlığı sen mi yoksa kardeşin mi yönetecek? Eğitim tuz koktu!” diyerek Ziya Selçuk’a açıktan tepki gösterdi.

Hazım Caner Can’ın tepkisi ve iddialarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada iddialar “mesnetsiz” olarak tanımlanırken olay ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Hazım Caner Can hakkında ise hukuki işlem başlatıldığı aktarıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER