Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti’li başkanın kardeşi Tahir Güven soruşturmasında yeni gelişme

AK Parti Cizre eski İlçe Başkanının kardeşi Tahir Güven’in öldürülmesine ilişkin saldırıda 26 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

AK Parti’li başkanın kardeşi Tahir Güven soruşturmasında yeni gelişme

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “AK Parti Cizre eski İlçe Başkanının kardeşi Tahir Güven’e düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili haklarında teşhis ve ihbarda bulunulan PKK/ KCK terör örgütünün şehir yapılanması YPS ve gençlik yapılanması DGH’ye yönelik operasyonda 26 şahıs gözaltına alındı, çok sayıda örgüt propagandası içeren döküman ve dijital materyal ele geçirildi. HDP Cizre ilçe binasında yapılan aramada; terör örgütü propagandası içeren çok sayıda materyel ve malzemeye el konuldu.” ifadelerine yer verildi. 

TAHİR GÜVEN SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde AK Parti eski Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven'in kardeşi ve Meman aşiretinin lideri Tahir Güven (67) uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde, "Şırnak Cizre’de bir katliam oldu. İlçe başkanımızın kardeşi olan Tahir Güven, gece yarısı bir komplo ile öldürüldü. Kim öldürdü, niye öldürdü? Pusu kuran Mehmet Miraç Dinç'i, bu sabah HDP milletvekili Hüseyin Kaçmaz’ın evinde yakaladık" açıklamasında bulunmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER