Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti'den 'sosyal medya' tepkisi: Bu yasa Kılıçdaroğlu'na da Akşener'e de lazım

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yeni bir sosyal medya yasası yapacaklarını belirterek "Bu işin 'A partisi B partisi' yok, bu sosyal medya yasası Kemal Kılıçdaroğlu'na da Meral Akşener'e de lazım, herkese lazım." dedi.

AK Parti

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yeniden tartışmaya açılan sosyal medya düzenlemeleri hakkında konuştu.

"YENİ BİR YASA YAPACAĞIZ"

Partisinin Kırıkhan İlçe Başkanlığı'nda konuşan Yayman, bu yasanın gerekli olduğunu anlattı.

Yayman, şunları kaydetti: "Sosyal medya yasasını çıkartacağız. Kişilik suikastı yapanlar, itibar suikastı yapanlar, kendi kimliklerini ve gerçek yüzlerini gizleyerek ona buna iftira atanlar, ırkçılık, faşizm yapanlar, kadınlara, çocuklara istismarda bulunanlar, bütün bunlara karşı Allah izin verirse yeni bir sosyal medya yasası yapacağız.

01-001.jpg

Hüseyin Yayman

"EN BÜYÜK CEZAYI HUKUK VERECEK"

Facebook'ta da Instagram'da da Twitter'da da izinsiz hesaplarda millete, devlete, mukaddesata, bayrağa, camiye, seçilmiş Cumhurbaşkanı'na hakaret, küfredenlere en büyük cezayı hukuk verecek. Cumhurbaşkanı'mız ve İletişim Başkanı'mız bu konuda çok önemli açıklamalar yaptı.

"BU YASA HERKESE LAZIM"

Biz de TBMM Dijital Mecralar Komisyonu olarak bu konunun takipçisi olacağız. Bu işin 'A partisi B partisi' yok, bu sosyal medya yasası Kemal Kılıçdaroğlu'na da Meral Akşener'e de lazım, herkese lazım. Burada herkese lazım olan bir yasadan bahsediyoruz ve inşallah bu yasayı getireceğiz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER