Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti'den HDP'ye 'destek' ziyareti!

AK Parti, yeni baro düzenlemesine destek vermeleri için HDP'ye ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti heyetinin HDP'yi ziyaret ettiği anlar kameralara yansıdı.

AK Parti

AK Parti Grup Başkanvekilleri, baroların yapılarını düzenleyen Avukatlık Kanunu'nun detaylarını görüşmek üzere HDP Grup Başkanvekilleri ile görüştü.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Cahit Özkan ve Bülent Turan dün HDP Grup Başkanvekilleriyle bir araya gelerek teklifle ilgili görüşlerini aldı. Taslak metne birkaç gün içerisinde son şeklinin verilmesi hedefleniyor. Edinilen bilgilere göre, AK Parti Grup Başkanvekilleri görüşmeler sırasında baroların seçim sistemine ilişkin üç ayrı formül önerdi.

"GÖRÜŞLERİNİ ALDIK"

Görüşmeler ardından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, şunları kaydetti:

"Bugün yaptığımız ziyaretlerde diğer siyasi partilerin, barolarla ve avukatlık kanunu ile ilgili görüş, düşünce ve değerlendirmelerini aldık. Yaptığımız çalışmanın nihai bir çalışma olmadığını ilettik. Bugünkü ziyaretimiz bir istişare görüşmeleriydi. Çalışma iki aylık sürede belirli bir noktaya geldi. Pek çok teklif değerlendirildi. Diğer siyasi partilerin görüşlerini de not aldık. Bu değerlendirmeleri kendi grubumuzla neticelendirerek esasa ilişkin açıklama yapabileceğiz. Henüz olgunlaşma aşamasında olduğundan dolayı muhalefetin fikirlerini aldık. Kesin olarak destek verecekleri noktalar da var, karşı oldukları yerler de..."



Anahtar Kelimeler: Parti' ' 'destek' ziyareti!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER