Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti'den döviz açıklaması: Saldırılara geçit vermeyeceğiz

AK Parti'den döviz açıklaması: Saldırılara geçit vermeyeceğiz AK Parti'li isimler, döviz ve altında yaşanan rekorları 'saldırı' ve 'operasyon' olarak nitelendirerek "Saldırılara ve operasyonlara geçit vermeyeceğiz" dediler.

AK Parti

Dövizde art arda gelen rekorlar sonrası sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa etmesi yönünde tweetler atılırken, AK Parti'li siyasetçiler Albayrak'a sahip çıktı. AK Parti'liler ekonomik gelişmeleri, 'saldırı' ve 'operasyon' olarak nitelendirdi. 

Albayrak'a yöneltilen eleştirilere karşı açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz" dedi.

Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye Ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye’nin önü açıktır. #BeratAlbayrakınYanındayız

— Mahir Ünal ?? (@mahirunal) August 6, 2020

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise "Saldırı hangi yönüyle gelirse gelsin ülkemiz üzerindeki operasyonlara geçit vermeyeceğiz. Sayın Bakanımız dünyanın en zor zamanlardan geçtiği bu zamanlarda kararlı bir mücadele vermektedir" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER