Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ak Parti'den aday olamayınca Saadet Partisi'ni tercih etmişti: İstifa kararını açıkladı

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe belediye başkanı Saadet Partili Ali Suat Akmeşe, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe belediye başkanı Saadet Partili Ali Suat Akmeşe, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sözcü’ye konuşan Akmeşe, ”Belediye meclis üyelerimiz aldığımız kararla Saadet Partisi'nden istifa etme kararı aldım görevime bağımsız olarak devam edeceğim” dedi.

İstifasıyla ilgili konuşan Çüngüş ilçe belediye başkanı Ali Suat Akmeşe, partisinden istifa etmesinin herhangi bir nedeni olmadığını belirterek şunları söyledi;

“Partimden istifa etmemin herhangi bir nedeni yok. Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla konuştuk siyasi bir polemiğe girmek istemiyorum siyasetten bir beklentimiz de yok. Biz sadece ilçeme hizmet etmek için bağımsız olarak görevimi devam etme kararı aldım. Ben Ak Parti'nin kurucularındanım başkan olmadan önce İzmir'de yaşıyorduk. Seçim sürecinde arkadaşlarım aday olmam konusunda ısrarcı olmaları sonucunda Ak Parti'den müracaat ettim. Ancak Ak Parti başka bir arkadaşı aday gösterdi ben de Saadet Partisinden aday oldum ve 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 52 oyla seçildim.

Bizi vatandaş aslında bağımsız olarak seçti meclis üyelerini çıkaramayız diye partiden girmek zorunda kaldık yoksa partinin bize bir faydası olmadı. Ben ilçeme hizmet etmek için böyle bir kararın daha uygun olacağını gördük. Ak Parti'yle daha önceden bir görüşmem olmuştu ancak ilçemiz adına bazı isteklerimiz olmuştu ama şuan bağımsız kalmayı düşünüyorum.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER