Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti''de Süleyman Soylu harekatı başladı! İlk saldırı Sabah’tan geldi

AK Parti’de Süleyman Soylu’nun görevden alınacağı iddiaları kamuoyunda dolaşırken Hükümete yakın Sabah gazetesi İçişleri Bakanı’na yazarlarıyla saldırıya başladı.

AK Parti

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, İçişleri Bakanlığı görevinden alınacağı uzunca bir süredir konuşulan Süleyman Soylu’yu köşesinde eleştiri yağmuruna tuttu. AK Parti hükümetine yakın Sabah gazetesinde böyle bir yazı yayınlanması AKP’de Süleyman Soylu’nun pasife çekileceği iddialarını güçlendirdi.

 

Konu ile ilgilivideonun linki: https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2022/03/25/akpde-suleyman-soylu-harekati-basladi-ilk-saldiri-sabahtan-geldi.mp4

 

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı görevinden alınacağına yönelik iddiaları doğrularken “Süleyman Soylu’nun AK Parti’nin seçimi kaybetmesiyle dağılacak olan o ana kitleyi toparlayacak olması Berat Albayrak’ın hiç işine gelmeyecek. O yüzden Süleyman Soylu’yu muhtemelen birkaç hafta içerisinde önce görevden alacaklar sonra medyadaki adamları vasıtasıyla başörtülü kadınlara işkence yaptıran adam olarak anlatmaya başlayacaklar. Süleyman Soylu’yu biraz unutturup biraz da karalayacaklar. Ak Parti içindeki Süleyman Soylu sevgisini tamamen bitirip siyaset gündeminin dışına atmayı hedefliyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

SABAH GAZETESİNDE SOYLU ELEŞTİRİLDİ

Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında bulunduğu Sabah gazetesinde ise bugün Hıncal Uluç, Süleyman Soylu’ya İçişleri Bakanlığı'nın trafik genelgesini eleştirerek seslendi.

Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında Soylu’ya “Sizin Valiniz, sizin Emniyet ve trafik müdürleriniz kıllarını kıpırdatmazken, en alt derecedeki memurun günahı ne” sözleriyle yüklendi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER