Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı görevden ayrıldı

AK Parti'de sürpriz bir görev değişimi yaşandı. Partinin Grup Başkanı Naci Bostancı görevini bıraktı. Yerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz gelecek.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı görevden ayrıldı

AK Parti, sürpriz bir değişim kararı aldı. Hürriyet gazetesinden Nuray Babacan'ın haberine göre Naci Bostancı, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek "farklı bir yerde görev almak istediğini" dile getirdi. Erdoğan'ın yaklaşan seçim süreci nedeniyle, genel başkan danışmanı olarak genel merkezde değerlendirilebileceğini ifade ettiği öğrenildi. Bostancı, bundan sonra danışman olarak genel merkezde seçim hazırlıklarının koordinasyonunda görev alacak.

Görevi bırakmasıyla ilgili Sözcü gazetesinden Veli Toprak'a konuşan Bostancı, "Görevimden ayrılıyorum, bundan sonra seçimlere hazırlanacağız" dedi.

BOSTANCI'NIN YERİNE İSMET YILMAZ GELİYOR

Bostancı’dan boşalan göreve ise TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz gelecek. Grup başkanlık görevine gelecek Yılmaz, grup başkanvekillerinin görevlerinin koordinasyonunu sağlayacak ve çalışmalara başkanlık edecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER