Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK PARTİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Kayseri il yönetimi Gönüllü Kuruluşlara bağlı sivil toplum temsilcileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

AK PARTİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARLA BULUŞTU

Şaban Çopuroğlu başkanlığındaki AK Parti Kayseri il yönetimi Gönüllü Kuruluşlara bağlı sivil toplum temsilcileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Emirgan Cafe'de yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Gönüllü Kültür Kuruluşları  Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Tamer ve Hülya Nergis Atçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç'la Gönüllü kuruluşlara bağlı 70 STK temsilcisi katıldılar.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun kısa bir selamlama ve hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, Türk milletinin Anadolu'ya gelişinden bugüne kurduğumuz devletler ve insanlığa hizmeti, Rusya ve Ukrayna Savaşı ve tahıl krizi, Balkanlarda Karabağ, Suriye'den yapılan saldırılar, İsrail'in Filistin ve Gazze'de yaptığı katliam, Afganistan, Somali, Etopya, Yemen ve Afrika'da yaşanan yoksulluk ile Türkiye'de yaşanan hayat pahalılığı ve alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi.

 Başkan Taş konuşmasından sonra sivil toplum kurumlarına talep ve şikayetler konusunda söz hakkı verdi.  Bu kapsamda;

 Ulaştırma Memursen, Diyanet Sen, Fakir  Muhtaçlara Yardım Derneği, Büro Memursen, Hayrat Vakfı, Asder, Kızılay Kayseri şubesi. Anadolu Ortebedik Engelliler Derneği, Doğu Türkistan Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve İçem Vakfı temsilcileri sözlü olarak talep ve şikayetlerini dile getirdiler.

İki saatten fazla süren programda soruların bir kısmını eski Bakanlarımızdan Mustafa Elitaş bir kısmını da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç cevaplandırdılar. Sorularla ilgili açıklamalar yaptılar.

 AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu davete zaman ayırıp iştirak ettikleri için tüm sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ettiğini bildirdi. Gönüllü Kuruluşlar başkanı Taş davet ve buluşma için AK Parti İl Başkanlığına, katılım ve sorularla cevapları için bakan Elitaş ve Başkan Büyükkılıç katılım için milletvekilleri Tamer ve Atçı’ya, ayrıca Gönüllü Kuruluşların temsilcilerine teşekkür ettiğini bildirdi. Buluşmanın hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER