Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Parti anket açıkladı: 'En kötüsünü söylüyorum, yüzde 41'in altına düşmedik'

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "En kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" iddiasında bulundu.

AK Parti anket açıkladı:

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" dedi.

DHA'nın haberine göre AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Partili Baybatur, Yunusemre Kültür Parkı'nda düzenlenen programda genel merkezin yaptığı anketlere yönelik, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" iddiasında bulundu.

'ARKADAŞLAR, BU ONLAR İÇİN BİR RÜYA'

Murat Baybatur şöyle devam etti: "Manisa genelinde de söylemek gerekirse bugün itibarıyla son yaptığımız ankette gördük ki Manisa, 5 milletvekilini çok rahat bir şekilde çıkarabiliyor. Yüzde 30-40 bandında devam ediyor. Ekonomik sıkıntıların olduğu dönemde Manisa'da bazı muhalefet partisi milletvekilleri çıkıp Manisa'da ilk defa CHP'nin birinci olduğunu söylemişlerdi. Arkadaşlar, bu onlar için bir rüya. Gerçekleşmesi de mümkün olmayan bir durum. AK Parti, çok şükür Manisa'da yaptığı hizmetleriyle milletvekilleriyle teşkilatlarıyla beraber Manisa'da da birincidir, Türkiye'de de birincidir. Yapacağımız işlerimiz elbette var. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki 2023 seçimlerinde hem Manisa'da hem Türkiye'de Cumhur İttifakı ile yine Cumhurbaşkanı'mızın birinci turda seçileceğini ve AK Parti'nin parlamentoda yakalaması gereken çoğunluğu Cumhur İttifakı ile sağlayacağını görüyoruz" diye konuştu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER