Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Ak belediyeler olarak, her şeyi hükümetten beklemek tarzımız değil"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "AK belediyeler olarak, ne özerkmişçesine devletten bağımsız girişimlerde bulunmak ne de öylece her şeyi hükümetten beklemek tarzımız değil." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, koronavirüs ile mücadele çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

"HER ŞEYİ HÜKÜMETTEN BEKLEMEK TARZIMIZ DEĞİL"

Mehmet Özhaseki, yazılı açıklamasında, Kovid-19 ile mücadele sürecinde yerel yönetimlerin üstünde büyük bir sorumluluk olduğunu bildirdi. Özhaseki, "AK belediyeler olarak, ne özerkmişçesine devletten bağımsız girişimlerde bulunmak ne de öylece her şeyi hükümetten beklemek tarzımız değil. AK belediyeler bahane değil, hizmet üretir. Devleti ve vatandaşı için durmadan çalışır." dedi.

"BELEDİYELERİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLDU"

Özhaseki, "Türkiye'de toplamda 780 AK Partili belediyemiz var. Yani sayıca en fazla belediyeye sahibiz. Tabii bu şu demek oluyor, sorumluluğumuz çok, yükümüz de epey fazla. Ama yerel yönetimlerde şöyle bir anlayış vardır, eğer sen vatandaşa hizmet etmeyi seviyorsan o yük seni daha da kamçılar. Bu zor süreçte AK belediyelerin farkı ortaya çıktı. AK belediyelerimiz maddi ve manevi birçok şekilde vatandaşlarımızın yanında oldu, yardımcı oldu." ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER