Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK PARTİ´DE FETÖ KAVGASINDA SON PERDE! "ŞAMİL TAYYAR YANLIŞ YAPTI"

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar´ın ´´FETÖ borsası´´ iddiasının yankıları sürüyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Şamil Tayyar Bey´in dikkati çekilmiştir. Sorulmuştur, yaptığının yanlış olduğu kendisine beyan edilmiştir." dedi.

AK PARTİ´DE FETÖ KAVGASINDA SON PERDE!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ?FETÖ borsası´ iddiasını gündeme getiren AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar´a ?yaptığının yanlış olduğunun´ söylendiğini bildirdi.

Yazıcı, Habertürk TV´de özetle şunları söyledi:

TALİHSİZ AÇIKLAMA

?Talihsiz bir açıklama. Siyaset sorumluluk gerektirir. Siyasete girdikten sonra her istediğini, her duyduğunu, her ortamda söyleyemezsin. Hem bu anlamda Şamil Tayyar Bey´in dikkati çekilmiştir. Sorulmuştur, yaptığının yanlış olduğu kendisine beyan edilmiştir. Yanlışa ?yanlış´ deriz. Böyle bir borsadan bahsetmek FETÖ´yle mücadeleyi yani sanki o alanda eksik varmış gibi bir söylem ama bu söylemin sözcükleri, borsa olarak nitelendirilmesi, bu alandaki mücadeleye zarar verir. Varsa somut olarak duyumlarınız savcılığa götürürsünüz, Genel Başkan´a götürürsünüz, partiye getirirsiniz. Bunu bir söyleme dönüştürmenin siyaset tarzımızla bağdaşır bir yanı yok.?

Şamil Tayyar ise önceki gün Gaziantep milletvekilleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin ardından Twitter´da ?Cumhurbaşkanımızla görüştük. Tüm iddiaların üzerine gidilmesi talimatını verdi? mesajını paylaştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER