Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahmet Hakan Çakıcı’dan Mustafa Yeneroğlu’na: Gavura selam çakmak zorunda mısınız?

Yazar Ahmet Hakan Çakıcı, İstanbul Sözleşmesi’nde eşcinselliğin ima bile edilmediğini iddia eden DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na tepki gösterdi.

Ahmet Hakan Çakıcı’dan Mustafa Yeneroğlu’na: Gavura selam çakmak zorunda mısınız?

Yazar Ahmet Hakan Çakıcı, İstanbul Sözleşmesi’nde eşcinselliğin ima bile edilmediğini iddia eden DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na tepki gösterdi.

Sözleşmeden alıntılar yapan Çakıcı,  ‘Ya yalan söylüyor ya hiç anlamadığı bir konuda işkembe-i kübradan sallıyor ya da küresel Egemenlere selam çakıyor... Bu ülkeyi yönetmeye talip olan muhalefetin kapasitesi de bu. İstanbul Sözleşmesi’ni imzalayan iktidara karşılık önümüze konulan alternatifi görüyor musunuz? Ne yazık ki, Türkiye'de her iktidara talip olanın önceliği gavura selam çakmak.’ ifadelerini kullandı.

Çakıcı’nın sosyal medyadan tepkisini dile getirdiği açıklaması şöyle:

‘DEVA Partisi GB Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu Adem Özköse'ye röportaj vermiş.

"İstanbul Sözleşmesinin hiç bir yerinde, hiç bir şekilde eşcinsellik geçmez... Eşcinsellikle ilgili en ufak bir ima yok... maalesef kitleler okumadıkları için ve kitleleri yönlendiren "meczuplar" son zamanlarda çok fazla türediği için bu konuda başkalarına hakaret ederek algı oluşturmaya çalışıyorlar... İddia edenler Sözleşmeyi okusunlar... birilerini dinlemesinler..."

"Eşcinselliğe atıf diye yorumlanabilecek en küçük bir ima bile yok" dediği Sözleşmede sadece GENDER/Toplumsal Cinsiyet (LGBTTQ) tanımı 26 yerde geçiyor. Onunla da yetinilmiyor LGBTTQ tanımlarının kapsamadığı acayiplikler "Cinsel Eğilimler" adı altında tanımlanıp korumaya alınıyor.

Oda yetmiyor Sözleşmenin 3-d fıkrasında geçen kadın kelimesi GENDER'la özdeşleştirilerek Kadın geçen her yerde LGBTTQ+'ı da anlayacaksınız deniliyor ve bunlardan hiç haberi olmayan bu beyefendi bizi OKUMAMAKla, cahillikle suçluyor.

Ya yalan söylüyor ya hiç anlamadığı bir konuda işkembe-i kübradan sallıyor ya da küresel Egemenlere selam çakıyor...

Bu ülkeyi yönetmeye talip olan muhalefetin kapasitesi de bu. İstanbul Sözleşmesini imzalayan İktidara Karşılık önümüze konulan Alternatifi görüyor musunuz?

Ne yazık ki, Türkiye'de her iktidara Talip olanın önceliği Gavura selam çakmak.’



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER