Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AHMET DAVUTOĞLU'NUN MASASINDAKİ ANKET

Yeni parti kurma çalışmalarında bulunan Ahmet Davutoğlu'na yakın kaynaklar, yeni partinin anketlerdeki konumuna dair konuştu.

AHMET DAVUTOĞLU

AK Parti'den istifa ederek parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakın kaynaklar, kurulacak partinin oy durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarafsız Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Davutoğlu’na yakın kaynaklar, “Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Bu üç yerden çok oy alıyoruz” ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NUN MASASINDAKİ ANKETTEKİ RAKAMLAR

Davutoğlu’na yakın bir yetkili, kurulacak partiye ilişkin gerçekleştirilen anketlere ilişkin de konuştu. Kendilerinin dışında anket firmalarının yaptırdığı anketlere göre yüzde 8'in üzerinde oy alacaklarını savunan yetkili, “Bizim masamızda bizim dışımızda anket firmalarının yaptırdığı anketler var. Yüzde 8’in üzerinde oy gözüküyoruz. Yüzde 8.3 gözüküyoruz. Ama bizim aldığımız bir duyum Külliye’nin yaptırdığı anketlerde bize yüzde 5.5-6.5 gibi oy vermişler. Bu dışarıya sızan böyleyse daha farklıdır" dedi.

Ahmet Davutoğlu'na yakın yetkilinin konuya ilişkin sözleri şu şekilde:

“Bizim masamızda bizim dışımızda anket firmalarının yaptırdığı anketler var. Yüzde 8’in üzerinde oy gözüküyoruz. Yüzde 8.3 gözüküyoruz. Ama bizim aldığımız bir duyum Külliye’nin yaptırdığı anketlerde bize yüzde 5.5-6.5 gibi oy vermişler. Bu dışarıya sızan böyleyse daha farklıdır. Daha ete kemiğe bürünmemiş, kurucular kurulu yok, ismi yok, logosu yok, tüzük yok, böyle bir ortamda bile bize herkes yüzde 5’in üzerinde yüzde 10’a yakın bir oy söyleniyorsa bu bizim millet nezdinde yer edindiğimizi gösteriyor. Bizim hedefimiz yüzde 50 artı 1’i tek başımıza nasıl alırız, bütün hedefimiz bu. Biz en çok AK Parti’den daha sonra HDP’den daha sonra MHP’den oy alıyoruz. Buradan çok oy alıyoruz, bu üç yerden çok ciddi bir şekilde bize karşı teveccüh var"

Kaynak: Medya

 



Anahtar Kelimeler: AHMET DAVUTOĞLU' MASASINDAKİ ANKET

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER