Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahmet Davutoğlu kaza geçirdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van seyahati sırasında kaza geçirdi. Nagehan Alçı köşesinden duyurdu.

Ahmet Davutoğlu kaza geçirdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası geçirdiği bildirildi. Haberi, Habertürk yazarı Nagehan Alçı  köşesinden aktardı. Alçı, Davutoğlu'nun asansörünün bir kat yere çakıldığını ve belinde ciddi bir sıkıntı olduğunu yazdı.

DAVUTOĞLU'NUN BİNDİĞİ ASANSÖR YERE ÇAKILDI

Cuma akşamından beri Davutoğlu ve Gelecek Partisi’nden geniş bir kadro ile yollarda olduklarını belirten Alçı, partinin Van seyahatini adım adım izlediğini dile getirirken şu ifadeleri kullandı:

"Seyahatte Davutoğlu'nun bir küçük kaza geçirdiği bilgisini de vereyim. Bir yerel radyoya mülakat vermek için giderken bindiği asansör bir kat yere çakıldı, o nedenle belinde ciddi bir sıkıntı var, korse ile oturuyor. Mersin ve Amasya programlarını bu nedenle erteleme kararı aldılar."

DAVUTOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Yerel Van Havadis gazetesine konuşan Davutoğlu, "Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz. Radyo ve Televizyon programından sonmra doktora gittik, iğne falan yapıldı. Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Ahmet Davutoğlu geçirdi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER