Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AHMET ALTAN'A VE NALI ILICAK'A TAHLİYE, MEHMET ALTAN'A BERAAT

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin davada Mehmet Altan beraat etti. Aynı davada Ahmet Altan ile Nazlı Ilıcak'ın adli kontrolle tahliyesine karar verildi.

AHMET ALTAN

FETÖ'nün medya davasında gazeteci Mehmet Altan beraat etti. 10 yıl 6 ay hapisle cezalandırılan Ahmet Altan ve "örgüte yardım" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın tahliyesine karar verildi.

MEHMET ALTAN BERAAT ETTİ

Ahmet Altan, "FETÖ terör örgütüne yardım etmek" suçundan 10 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı, adli kontrolle tahliyesine karar verildi.

Nazlı Ilıcak, "FETÖ terör örgütüne yardım etmek" suçundan 8 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı, adli kontrolle tahliyesine karar verildi.

Tutuksuz sanık Mehmet Altan'ın ise beraatine karar verildi.

SAVCIMÜTALASINI AÇIKLAMIŞTI

Diğer tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Şükrü Tuğrul Özşengül, Fevzi Yazıcı ve Yakup Şimşek'in ise tutuklu bulundukları cezaevlerinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılımları sağlandı.

Mütalaada, sanıklar Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın ise 'üye olmamakla birlikte silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek' suçundan 5 yıldan onar yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları talep edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Altan'ın beraatine karar verilmesi istenen mütalaada, 5 tutuklu sanığın, tutukluluk hallerinin, devamına karar verilmesi gerektiği belirtildi.

Mütalaanın okunmasının ardından sanıklara mütalaaya karşı savunma yapmaları için sırasıyla söz verildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER