Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahlaksız çıkarcılar!

ZEKİ CEYHAN- 04.07.2018

Ahlaksız çıkarcılar!

Bir önceki yazımızda ?yandaş medyanın yandaş kalemlerinin? Erdoğan´a yaptıkları uyarıları konu edinmiş ve yandaş kalemlerin bir iki yazı ile yetinmeyip yenilerini kaleme alacaklarını ifade etmiştik.

Tam da söylediğimiz gibi oldu ve yeni uyarı yazısı Hayrettin Karaman hocamızdan geldi.

Hayrettin Karaman hoca AKP´yi bir çınara benzetiyor, AKP içine çöreklenen çıkarcıları ise çınara düşen kurt olarak tanımlayarak bu ahlaksız çıkarcıların partiden kovulmalarını istiyor.

Evet, yandaş medyanın yandaş kalemleri 24 Haziran sonuçlarının bir başarı olmadığının farkındalar.

24 Haziran sonuçlarının başarı olmadığının farkında oldukları gibi AKP´nin çıkarcılar tarafından işgal edildiğinin de farkındalar.

Bakın bu durum Hayrettin Karaman tarafından nasıl anlatılıyor:

       ?Kimi sakallı, kimi hacı, kiminin eşleri örtülü, namazlı ve niyazlı görünen, ?İslamcı AK Parti? teşkilatında yer alan parlamentoya milletvekili olarak giren, AKP´li görünerek ve iltimaslardan yararlanarak devlette görev alan partiyi kullanarak; iş, imtiyaz. Kredi ve ihale alan önemli sayıda kişilerde görülen günahlar, ayıplar, kusurlar yüzünden güzelim çınarımız hastalandı. Yaprakları sararıp dökülmeye, içine de kurtlar düşmeye başladı.?

 

 

 

       Hayrettin Karaman hoca durumu böyle özetledikten sonra çınar olarak tanımladığı AKP´nin bu ahlaksız kadroların elinden bir an önce kurtarılmasını öneriyor.

       Bu yazıdan öğreniyoruz ki iktidar partisi içinde böylesine bir kadro mevcutmuş.

       Zaten Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´da 24 Haziran öncesinde yaptığı konuşmalarda parti içindeki münafıklardan yakınmış ve onların temizlenmesi gerektiğini dile getirmemiş miydi?

       Koca iktidar partisinin içine düştüğü hale bakar mısınız?

       Bir yandan Erdoğan´ın sözünü ettiği münafıklar bir yandan da Hayrettin Karaman hocanın yakındığı ahlaksız çıkarcılar tarafından işgal edilmiş durumda.

       Yandaş medyanın yandaş kalemleri bu gidişe dur denilememesi halinde akıbetlerinin ANAP gibi olacağını ve dağılıp gitmelerinin kaçınılmaz olduğunu söylüyorlar.

       Bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı sıkça uyarma ihtiyacını duyuyorlar.

       Anlaşılan AKP yöneticileri ?ülkeyi kurtaracağız? derken parti içinde yaşanan olumsuz gelişmeleri atlamışlar ve ahlaksız çıkarcılar ya da münafıklar parti içinde tehdit unsuru haline gelmiş.

 

       Yazılanlar bize ülkede sistem değişikliğine gidilirken iktidar partisi içinde önemli gelişmeler yaşanacağını gösteriyor.

       Ya birilerini kovacaklar ya da ANAP gibi dağılıp gidecekler.



Anahtar Kelimeler: Ahlaksız çıkarcılar

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz