Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AĞIRALİOĞLU, AKP’YE GEÇMİŞİ HATIRLATTI: “TIRNAK İÇİNDE SÖYLÜYORUM”

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AKP'den ayrılan isimlerin yeni parti kurma çalışmalarında bulunmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AĞIRALİOĞLU, AKP’YE GEÇMİŞİ HATIRLATTI: “TIRNAK İÇİNDE SÖYLÜYORUM”

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TV5 Ana Haber Bülteni'nde açıklamalarda bulundu.

Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağıralioğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın AKP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmalarına başlamasına ilişkin de konuştu. İYİ Partili Ağıralioğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın AKP'den ayrılmaları nedeniyle hain ilan edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

AKP'nin Milli Görüş hareketinden ayrılan bir siyasi kadro olduğunu hatırlatan Ağıralioğlu, "Eğer bir partiye itiraz etmek kerih bir iş ise eğer bir partiye itiraz etmek itiraz edenleri hain ediyorsa AK Parti'deki arkadaşlarımız lütfen beni bağışlasınlar, tırnak içinde söylüyorum; hainler iktidarı oluyorlar o zaman." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri şu şekildeydi:

"AKP'deki kısmi itirazların partileşme sürecine döneceğine dair emareler vardı. Ete kemiğe biraz bürünmeye başladı. Ama biraz uzun sürüyor bu. Kurduk, kuruyoruz. Geldik, geliyor. Oldu, oluyor. Ama bunlar üzerine de çok cümle kurmak bizim için makul değil. Memleketin gerçekten çok esaslı gündemleri var, ağır yükümüz var. Partilerin itiraz edilerek kurulabildiği bir sürecin içerisinden buralara geldik. Yani hatırlayın lütfen rahmetli Erbakan Hoca'ya itiraz eden bir siyasal kadrodur bu. İçeride bir kongre süreci yaşandı. Yenilikçi blok ayrılarak bir parti kurdu. Bir partiye itiraz etmek kerih bir iş değildir. Eğer bir partiye itiraz etmek kerih bir iş ise eğer bir partiye itiraz etmek itiraz edenleri hain ediyorsa AK Parti'deki arkadaşlarımız lütfen beni bağışlasınlar. Tırnak içinde söylüyorum; hainler iktidarı oluyorlar o zaman. Dolayısıyla biz onlara öyle bakmadık, öyle de demeyiz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER