Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AFRİN HAREKATI´NDA SON DURUM... BİR NOKTA DAHA TERÖR ÖRGÜTÜNDEN ALINDI

Afrin´deki terör hedeflerine yönelik ´Zeytin Dalı´ harekatında 4. gün... Dün akşam itibarıyla 15 nokta terör örgütünden alındı. Afrin´in kritik önemdeki Burseya Dağı´nda operasyonlar devam ediyor. Anadolu Ajansı´nın geçtiği son habere göre ÖSO, TSK´nın de

AFRİN HAREKATI´NDA SON DURUM... BİR NOKTA DAHA TERÖR ÖRGÜTÜNDEN ALINDI

14:33 ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı´nda TSK´nın desteğiyle Afrin´in batısındaki El Hammam köyünü ve çevre tepeleri teröristlerden arındırdı.

Afrin Harekatında son durum... Bir nokta daha terör örgütünden alındıTerör örgütü PYD/PKK´nın Afrin´deki mevzilerine Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), çoklu roketatar ve obüs toplarıyla atış yapıldı

11:47 CNNTürk canlı yayınına bağlanan Kanal D muhabiri Cem Tekel, Burseya Dağı´ndan son görüntüleri geçti. ÖSO´ya bağlı birlikler kritik dağdaki operasyonu sürdürüyor. Gece tuzaklara karşı yer değiştiren ÖSO unsurları bu sabah saatlerinde yeniden harekata başladı. 

TOPÇU BİRLİKLERİ VURUYOR

11:45  Kilis-Hatay hudut hattında konuşlu TSK birlikleri, Afrin´de tespit edilen terör örgütü mevzilerine sabah saatlerinden bu yana aralıklarla top atışı gerçekleştiriyor. Patlama sesleri, Kilis´in Suriye sınırındaki bazı köylerden de duyuluyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İLETİŞİM HATLARI KESİLDİ

Habertürk´ün haberine göre 6 noktada terör örgütünün iletişim hatları tamamen kesildi. Habertürk muhabiri Çetiner Çetin, "Şu an 12 kilometrelik bir alanda, Reyhanlı´dan Kilis´e kadar uzanan hatta terör örgütü PKK için önemli olan 6 nokta, sınır hattında kullandıkları bütün güzergahtaki bütün iletişim hatları kesilmiş durumda. Son 72 saat içerisindeki en önemli nokta sınır hattında terör örgütü PKK´nın iletişim hatlarının kesilmiş olması" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER