Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AFRİN HAREKATI´INDA KENTE İLERLEYEN YPG KONVOYU VURULDU

Son dakika haberler: Afrin Harekatı´nın 7. gününde Mehmetçik ve ÖSO´nun ilerleyişi sürüyor. Sabah saatlerinden 2 askerin şehit edildiği PYD/PKK mevzileri yerle bir edildi. Bölgeden dumanlar yükseldi. Münbiç´ten Afrin´e ilerlemeye çalışan 15-20 araçlık PYD

AFRİN HAREKATI´INDA KENTE İLERLEYEN YPG KONVOYU VURULDU

Afrin´e yönelik Zeytin Dalı Harekatı´nın 7. gününde PYD/PKK mevzileri havadan ve karadan ateş altına alındı. 2 askerin şehit edildiği Darmık Dağı´nın karşısındaki PYD/PKK mevzileri savaş uçakları tarafından yapılan havadan bombardıman ile imha ediliyor. Karadan fırtına obüsleri ile de mevziler ateş altına alındı. Menbiç´ten Afrin´e hareket eden 15-20 araçlık terör konvoyu jetler tarafından imha edildi. 

İşte Afrin Harekatı´nda son daika gelişmeleri...

AFRİN KENT MERKEZİ ÇEMBERE ALINIYOR

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili son gelişmeleri aktaran askeri kaynaklar, Afrin kent merkezinin çembere alınmaya başladığını aktarıldı. Zeytin Dalı Harekatı´nda TSK ve ÖSO güçlerinin ilerleyişi devam ediyor. Bölgeden son gelen bilgilere göre, Zorlu hava koşullarına rağmen ilerlenen Zeytin Dalı Harekâtı´nda, Afrin kent merkezi çembere alınmaya başlandı. Terör örgütü PYD´nin Münbiç´ten Afrin´e takviye güç kaydırma hamlesine ise TSK jetleri geçit vermedi. 15-20 araçlık PYD konvoyu, hava operasyonuyla vuruldu.

İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülenen bombardımanın ardından mevziler ateş topuna dönerken, dumanlar ise gökyüzüne ulaştı.

18-01/26/mevzi3.jpg

TOP SESLERİ KİLİS´TEN DUYULUYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye´nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK hedeflerini ateş altına aldı. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis-İslahiye Hatay hudut hattında tespit edilen terör hedefleri, sabahtan bu yana belirli aralıklarla Fırtına obüsleriyle bombalanıyor. Top sesleri, Kilis´in sınır köylerinden de duyuluyor.

18-01/26/eee.jpg

ÖSO AZEZ´DEN AFRİN´E İLERLİYOR

Öte yandan, TSK´nın Cumartesi günü başlattığı ve bugün yedinci gününe ulaşan YPG/PKK´ya karşı yapılan Afrin´e yönelik Zeytin Dalı Harekatı hızla devam ediyor. TSK´nin karadan ve havadan destek verdiği ÖSO birlikleri Azez´den Afrin´e doğru ilerlemeye devam ediyor.

ÖSO askerleri, ellerindeki bütün imkanlarla ilerlemeye devam ediyor. Burseya dağına giden yolları YPG´den temizlemek için üzerine makineli tüfek monte edilen araçlarla geniş bir arazi üzerine dağılan ÖSO birlikleri, PYD hedeflerini yok etmeye çalışıyor.

Dün itibariyle, Zeytin Dalı operasyonunda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 343´ü geçti. Türk savaş uçakları havadan PYD merkezlerini bombalarken, ÖSO da sahada faaliyetlerini sürdürüyor. Yerli halk tarafından dört gözle beklenen Türk askeri ve ÖSO birliklerinin morallerinin çok yüksek olduğu belirtiliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER