Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Adil Gür: Akıncı kazanamazsa mesleği bırakırım demedim, suç duyurusunda bulunacağım

Gür, iddiaları dile getiren Habertürk yazarı Kemal Öztürk, hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Adil Gür: Akıncı kazanamazsa mesleği bırakırım demedim, suç duyurusunda bulunacağım

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinden iddiaya girdiği öne sürülen A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür, böyle bir ifadesinin olmadığını söyledi. Habertürk yazarı Kemal Öztürk, KKTC seçimlerinde aday Ersin Tatar’ın kazanması halinde, Gür’ün bu mesleği bırakacağını iddia etmişti.

Gür, hakkındaki iddiaları 2 gün sonra yalanlayarak yazısında bu sözlere yer veren gazeteci Kemal Öztürk'ü mahkemeye vereceğini söyledi. Yeniçağ gazetesinden Erman Çimen'e konuşan Gür, "Ben Kemal Bey'e kesinlikle öyle bir şey demedim. Velev ki dedim, iznim olmadan böyle bir şeyin yazılması suçtur. Yarın Kemal Öztürk hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

'AKINCI KAZANIR DİYE DÜŞÜNDÜM'

Bu konuyla ilgili herhangi bir anket çalışması da yapmadığını belirten Gür, "Habertürk canlı yayınında kendisinin politikalarını benimsemesem de Mustafa Akıncı’nın seçimleri kazanacağını düşündüğümü söylemiştim. Bu doğrudur. Bu benim şahsi fikrimdi. Herhangi bir anket çalışması da yapmadım. Ancak Kemal Öztürk’ün yazısında belirttiği gibi ‘Ersin Tatar kazansın, ben bu mesleği bırakacağım. Bir daha da bu konuda ekranlara çıkmayacağım. Kaybedecek hem de büyük bir fark yiyerek kaybedecek’ gibi bir ifadem olmamıştır" ifadelerini kullandı.

'HİÇ TEKZİP ALMADIM'

Habertürk yazarı Kemal Öztürk ise Twitter hesabından açıklama yaparak, "Yazıklarımın arkasındayım" dedi.

Gür'ün Habertürk ekranlarında söylediği sözlerin videosunu da paylaşımına ekleyen Öztürk, "Adil Gür'ün 2 gün bekleyip, seçim sonuçları açıklandıktan sonra yazımı yalanlamasını kendisine hiç yakıştıramadım. 25 yıllık meslek hayatımda hiç tekzip almadım. Yazıklarımın arkasındayım. Yüzde 60-40 Ersin Tatar kaybedecek yanılgısını değil de, yazımı yalanlamaya çalışması çok acemice" diye belirtti. 

Kaynak: gazeteduvar.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER