Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ADİL ÖKSÜZ SAKARYA´DA ARANIRKEN 50 KATLI REZİDANSTA TOPLANTI YAPTI

Sakarya´da Adil Öksüz´ü arayan ekibin başında bulunan polis müdürü Ercan Özoğluöz´ün FETÖ´den tutuklanmasının ardından gözler yeniden Sakarya´ya çevrildi. Adil Öksüz´ün Sakarya´daki yaylalarda arandığı sırada Öksüz´ün HTS kayıtlarına göre, Ataşehir´de 50

ADİL ÖKSÜZ SAKARYA´DA ARANIRKEN 50 KATLI REZİDANSTA TOPLANTI YAPTI

Habertürk´ten Nihat Uludağ´ın özel haberine göre; Adil Öksüz´ün Sakarya´daki yaylalarda arandığı sırada Öksüz´ün HTS kayıtlarına göre, Ataşehir´de 50 katlı ünlü bir rezidansta toplantı yaptığı ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Öksüz´ün yanında bir akrabası ve 4 FETÖ imamı daha bulunuyordu.

Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz´ün yönetimindeki ekip, Adil Öksüz´ü yaylalarda ararken, Ataşehir´deki lüks bir rezidansta toplantı yapan Öksüz ve diğer FETÖ imamları, aynı anda cep cep telefonlarını susturarak kayıplara karıştı.

O EMNİYET MÜDÜRÜ HEP KORUNMUŞ

Tutuklanan Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz´la ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özoğluöz, 17-25 Aralık sürecinden hemen önce Sakarya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´ne müdür yardımcısı olarak atandı. FETÖ ilişkisinden şüphelenilen Özoğluöz, 15 Ağustos 2014´te Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü olarak tayin edildi.

O dönemde Sakarya İl Emniyet Müdürü olan Eyüp Pınarbaşı, Ercan Özoğluöz´ün bazı mafya gruplarıyla olan ilişkisini de belirterek görevden alınması için üst makamlara resmi yazı ile başvurdu. Ancak bu yazı dikkate alınmadı. Pınarbaşı, çareyi Ercan Özoğluöz´ün emniyet binasına girmesini yasaklamakta buldu.

MİT´İN SORUŞTURMASIYLA AÇIĞA ALINDI

Bir türlü görevinden alınamayan emniyet müdürü Ercan Özoğluöz, MİT´in ulaştığı SD karttaki bilgilerle başlayan mahrem imamlar soruşturması kapsamında FETÖ´nün kripto polis müdürlerinden olduğu tespit edilince açığa alındı.

FETÖ´CÜ OLMAYAN MÜDÜRÜ AÇIĞA ALMIŞLAR

Bu arada dönemin Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı´nın, Özoğluöz´ü bir türlü görevden uzaklaştıramayınca, Şanlıurfa´da çok önemli FETÖ operasyonlarını gerçekleştiren Ercüment Türkmen´i Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak geçici görevle Sakarya´ya getirdiği öğrenildi.

Türkmen´in, ?bir memurun evrak üzerinde yaptığı teknik bir hatası nedeniyle´ FETÖ şüphesi gerekçesiyle açığa alındığı belirtildi. Uzun süre açıkta kalan emniyet müdürü Ercüment Türkmen´in, aklanıp görevine döner dönmez yeniden Şanlıurfa´ya tayin edildiği kaydedildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER