Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´Adana´da Nükleer bombanın üzerinde oturuyoruz´

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, İncirlik Üssü´nde ABD´ye ait 50 adet nükleer bombanın yer aldığını söyledi. Kaynak: "Nükleer bombanın üzerinde oturuyoruz"

´Adana´da Nükleer bombanın üzerinde oturuyoruz´

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, Neyin Nesi TV? isimli Youtube kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı. İncirlik Üssü´nde ABD´ye ait 50 adet nükleer bombanın yer aldığını söyleyen Karataş, "İncirlik´teki 50 adet uçaklardan atılabilen nükleer bomba var. B61-12, B613 veya B61-4 olan bombalar değiştirildi. Tahrip gücü yüksek termonükleer bomba olarak değerlendirdiğimiz bu bombalar, Hiroşima´ya atılan bombaların en az dört katı kadar tahrip gücüne sahip. Bu bombaların meydana getirdiği bir de deprem etkisi var. Dolayısıyla bunlar ülkemiz için önemli bir tehdit." dedi.
Beyazıt Karataş, tahrip gücü yüksek bu bombalarla ilgili şunları da söyledi:

"Modern uçaklardan atılabilen bu bombaların tahrip güçleri ihtiyaca göre çok farklı şekilde ayarlanabiliyor. İncirlik´te bombaların hepsi ABD uçakları tarafından kullanılabiliyor. Türk uçaklarına da yüklenebileceği doğru değil. Nükleer bombaların Türkiye´den çıkartılması Türkiye açısından son derece olumlu bir gelişme olacaktır. ABD, İran´a karşı İsrail´in korunmasına yönelik tuttuğu bu nükleer silahlardan vazgeçme niyetinde değil. Bombaların kullanılması durumunda İncirlik nükleer saldırıyla karşı karşıya kalır. Bu durumda Adana yok olur, Ankara, İstanbul onları saymak bile istemiyorum. Sizi bu tehlike karşısında daha fazla üzmek istemiyorum."

Kayhnak: kucuksaat.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER