Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ADALET BAKANI GÜL İLE PELİKANCILAR ARASINDAKİ KAVGAYA KATILAN AK PARTİLİ İSİM: ONLAR CHP’Lİ…

Adalet Bakanı Gül ile Pelikancılar arasındaki kavgaya katılan AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır." dedi.

ADALET BAKANI GÜL İLE PELİKANCILAR ARASINDAKİ KAVGAYA KATILAN AK PARTİLİ İSİM: ONLAR CHP’Lİ…

Sabah gazetesinin yazarı Dilek Güngör’ün bir köşe yazısında yargıda tuhaf işler olduğunu savunarak bazı “FETÖ”cülerin yargıda yeniden kritik noktalara getirildiği şeklindeki iddiasına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün “Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkmasın” cevabını vermesiyle AKP ile Pelikancılar arasında yeni bir kavga başlamıştı.

"ONLAR CHP İLE ORTAK HAREKET EDİYOR"

Bakan Gül ile Pelikancılar arasındaki tartışmaya AKP’li bir isim daha katıldı. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, tartışmaya ilişkin CHP'yi suçladı ve "Bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır." dedi.

Muş, "Abdulhamit Gül bizim Adalet Bakanımız. Hükümet ile uyumlu bir bakanımız. Büyük bir özveri ile hareket etmektedir. Pek çok tartışma yapılıyor. Fakat bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır. Dolayısıyla bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır. Abdulhamit Bey’in konuşmalarını farklı mecralara çeken bakanın kendisi değildir" ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, "FETÖ" ile mücadele eden hâkim ve savcıların etkisizleştirildiğini öne sürmüş, "Onların yerine telefonunda ByLock çıkanlar, sahte tanıklar üzerinden KOM Başkanlığı'nın illere yolladığı ByLock listelerinden isimlerini sildirenler, darbeci akrabaları olanlar vb. getirildi” iddiasında bulunmuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, bu iddialara "Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye, asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın" diye sert cevap vermişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER