Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Adalet Bakanı Gül: Hakim, savcı cübbesi giymedim... Giymeyeceğim

Adalet Bakanı Gül, sosyal medya üzerinden kendisini etiketleyenler ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Gül: Hakim, savcı cübbesi giymedim... Giymeyeceğim

Adalet Bakanı Gül "Adalet Bakanı'nın hakim, savcı cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve giymeyeceğim" dedi. 

Bakan Gül, Ankara Hakimevi'nde '5. Yılında İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu, sert mesajlar verdi.

"KİMSE YARGIYA PARMAK SALLAYAMAZ"

Burada konuşan Gül, sosyal medya üzerinden kendisini etiketleyenler ile ilgili de çok sert bir açıklama yaptı. "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum" diyen Gül, Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu hatırlattı. 

Gül şunları kaydetti: "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz.

Adalet Bakanı'ndan da bu işleyişe müdahale etmesini bekleyemez. Adalet Bakanı'nın cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim."

Reform süreci ile ilgili mesaj veren Gül "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER