Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdurrahman Dilipak kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül’ün attığı tweetlerin ardından başsavcılığa kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abdurrahman Dilipak kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan Taksim Camii ile ilgili olarak Hürriyet gazetesinde yer alan bir haberi paylaştı.

Dilipak'ın "Şimdi bu nereden çıktı" ifadelerini kullanmasının ardından Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, Dilipak hakkında Twitter hesabından, “Türkiye’ye karşı bir uluslararası komplonun bir parçası olduğu kanaati oluşturmaya yönelik olarak BAE, Dubai, Bin Zayet ekseninde bir konumlanma işareti alıyorum.” ifadelerini paylaştı.

DİLİPAK'TAN KENDİSİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Abdurrahman Dilipak, İbrahim Karagül'ün tweetinin ardından başsavcılığa kendisi aleyhinde suç duyurusunda bulundu. Dilipak, dava dilekçesinde Karagül’ün iddialarını ispat etmesini istedi. Dilipak, konunun MİT ve emniyet tarafından araştırılmasını, adı geçen Ahmet Taşgetiren'in de incelenmesini talep etti.

İbrahim Karagül’ün daha önce Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni olması dolayısı ile gazete arşivinde Dilipak aleyhine bilgi ve belge varsa onların da savcılığa celbi için gazetenin bağlı olduğu grubun yönetim kurulu başkanı ve CEO’sunun tanık olarak dinlenmesi de talep edildi.

KARAGÜL: İÇERİDEKİ CEPHENİN AYAĞI DİLİPAK VE TAŞGETİREN Mİ?

İbrahim Karagül, 22 Mayıs 2021 tarihinde Twitter hesabından, “İçeride kurulan ‘cephe’nin muhafazakâr ayağı; Abdurrahman Dilipak ve Ahmet Taşgetiren üzerinden mi yürütülüyor? Konuşmaları, yazıları, nefret sınırına varan üslupları, pozisyon alışları bireysel bakış farkının, muhalif olmanın çok ötesinde. Şaşırtıcı, merak uyandırıcı.” demişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER