Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

'ABDULLAH GÜL'E KIRGINIM, MERAL HANIM ENGELLEMESEYDİ ERDOĞAN'IN KARŞISINA ADAY OLARAK ÇIKACAKTI'

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mehmet Ali Şahin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mehmet Ali Şahin, AKİT TV'de ekranlara gelen Ankara Kulisi programına katıldı.

Mehmet Ali Şahin, canlı yayında kendisine yöneltilen 'Cumhurbaşkanımız sürekli olarak kardeşim Abdullah Gül diyordu. Biz bir gün Abdullah Gül'ün ağzından Erdoğan ile ilgili böyle bir söz duymadık. Ne söylemek istersiniz' sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

Şahin, dikkat çeken soruya "Bunu Abdullah Gül'e sormak lazım. Tabi kendisi Cumhurbaşkanlığı görevi bittikten sonra partimize dönmedi. Bunu yadırgadım. İyi ilişkilerimiz vardı. Bu kadar yakın çalışma arkadaşımızın birlikte kurduğumuz partiye geri dönmesi arzumuzdu, aramızda görmek isterdik. Belki partimiz başka görevler de verebilirdi. Bizi üzen son Cumhurbaşkanlığı seçime giderken Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkacaktı. Meral Hanım engelledi. Engelleme yaşanmasa Millet İttifakı'nın adayı olacaktı. Bu yüzden ona kırgınım. Kendisine göre izah edeceği şeyler vardır. Ama vefa sadece İstanbul'da bir semt adı değildir. Olmamalıdır" cevabını verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER